Workspace365

Workspace365

Workspace 365 is een cloudgebaseerd platform voor bedrijven dat een gecentraliseerde toegang biedt tot verschillende bedrijfsapplicaties, zoals e-mail, agenda's, bestanden en meer. Het platform is ontworpen om gebruikers een efficiënte manier te bieden om hun werk te organiseren en samen te werken, ongeacht hun locatie of apparaat. Workspace 365 biedt ondersteuning voor verschillende besturingssystemen en browsers, waaronder Windows, Mac, iOS en Android.

Al jouw documenten en applicaties beschikbaar vanuit één centraal punt zonder ingewikkeld gedoe. Dit kan met Workspace365, een online werkplek bovenop Microsoft Office 365. Workspace365 doet dit door e-mail, documenten en bedrijfsapplicaties op een overzichtelijke manier aan elkaar te koppelen. 

De interface van Workspace365 is zeer gebruiksvriendelijk en voorkomt dat je allerlei verschillende programma’s moet openen om te kunnen werken. 

De werkplek van de toekomst is 365 dagen online en eenvoudig te raadplegen via desktop, laptop, tablet of smartphone. Ook offline werken behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Bedrijfsinformatie kan met Workspace365 met het grootste gemak gedeeld of gewijzigd worden. Om medewerkers te ondersteunen die nog server applicaties nodig hebben, integreren wij Citrix Workspace in een hybride cloud. Zo heb je de kracht van Citrix en Office365 samen in één werkplek. Hierdoor werken medewerkers vanuit één interface en bereiken ze al hun applicaties, documenten, contacten en informatie in één digitale werkplek, met één inlog. Hierbij is Citrix een keuze per medewerker en is dit geen verplichting meer. 

Extern-IT kan je helpen met het inrichten en beheren van uw digitale werkplek. Workspace365 is een intuïtieve en zeer krachtige IT-oplossing waarbij online en hosted applicaties in één werkomgeving worden ondergebracht.

De voordelen van Workspace365 zijn:

  • Inloggen met één wachtwoord
  • Samenbrengen van al jouw bedrijfsapplicaties
  • Eenvoudig documentenbeheer
  • Werkt op elk device

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SaaS Protection Back-Up

Een back-up van je data: het klinkt heel logisch, maar niet iedereen heeft alles op orde. Nu steeds meer bedrijven...

Lees meer

Workspace365

Al uw documenten en applicaties beschikbaar vanuit één centraal punt zonder ingewikkeld gedoe. Dit kan met...

Lees meer

Hosted VoIP

Uw telefoonsysteem, lokaal of in de cloud 3CX is een softwarematige IP-telefooncentrale op basis van open...

Lees meer

Exclaimer

Centraal e-mailhandtekeningen opstellen en beheren E-mail is wereldwijd de meest gebruikte vorm van communicatie...

Lees meer

Microsoft 365

Flexibel en efficiënt (samen)werken met Microsoft 365 Microsoft 365 is een product dat door Microsoft als...

Lees meer

Onze
Partners