Security Office as a Service (SOaaS)

Security Office as a Service (SOaaS)

MySecurityOffice is een krachtige beveiligingsoplossing die wordt gerealiseerd door de samenwerking van Extern-IT en Ateron. Met de dienst Security Office as a Service (SOaaS) bieden zij een uitgebreid scala aan mogelijkheden om jouw organisatie te beschermen tegen bedreigingen. Met hun professionele aanpak kun je erop vertrouwen dat jouw systemen en gegevens in veilige handen zijn, terwijl jij je kunt concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

 

Ben je op zoek naar een complete en betrouwbare informatiebeveiligingsoplossing voor jouw organisatie? Dan is Security Office as a Service (SOaaS) de perfecte oplossing voor jou! SOaaS is een complete informatiebeveiligingsdienstverlening waarbij ervaren Securityprofessionals en geavanceerde technologieën worden gecombineerd om jouw bedrijfskritische gegevens te beschermen tegen (cyber)bedreigingen.

 

Informatiebeveiligingsdiensten

Met SOaaS krijg je toegang tot een breed scala aan informatiebeveiligingsdiensten, waaronder proactieve dreigingsdetectie en -respons, risicoanalyse, -beoordeling en behandeling, kwetsbaarheidsbeheer, compliancebeheer, security audits en informatiebeveiligingsadvies. We maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (ML) en automatisering om de beveiligingsprocessen te verbeteren en de incidentrespons te versnellen.

 

Bij onze SOaaS dienstverlening is een van de mogelijke diensten dat onze Securityprofessionals dag en nacht beschikbaar zijn om jouw organisatie te beschermen tegen (cyber)bedreigingen. Ze hebben diepgaande kennis van compliancevereisten en best practices voor informatiebeveiliging. Hierdoor kunnen we een oplossing bieden die past bij jouw specifieke behoeften.

 

De voordelen van SOaaS voor jouw organisatie zijn talrijk. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens en systemen beschermd zijn tegen cyberbedreigingen. Daarnaast bespaar je op kosten en heb je de mogelijkheid om je te concentreren op de kernactiviteiten van jouw organisatie.

 

Krachten bundelen

Ateron en Extern-IT bundelen hun krachten om de beste SOaaS-oplossing te bieden. Ateron is verantwoordelijk voor het organiseren en optimaliseren van de processen, terwijl Extern-IT zich vooral richt op de technische aspecten van SOaaS. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het menselijke aspect, zoals het creëren van bewustzijn rondom beveiligingsrisico's. Door deze gezamenlijke aanpak kunnen we de klant volledig ontzorgen en alle facetten van de beveiligingstaak op ons nemen, waardoor de u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw systemen en gegevens.

 

Het voordeel van het combineren van technische en organisatorische aspecten in de uitvoering van de beveiligingstaak door het security office is dat er een meer integrale aanpak wordt gehanteerd om de beveiliging van een organisatie te waarborgen. Dit kan leiden tot een betere samenhang van verschillende beveiligingsmaatregelen en een meer effectieve bescherming tegen bedreigingen. Bovendien kan het helpen bij het voorkomen van eventuele tegenstrijdigheden tussen technische en organisatorische maatregelen, waardoor het beveiligingsbeleid efficiënter en effectiever wordt uitgevoerd.

 

Voordelen SOaaS

Continuïteit van informatiebeveiligingsdiensten: SOaaS biedt een continue informatiebeveiligingsoplossing die altijd beschikbaar is. Dit betekent dat je geen tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar en inhuren van Securityprofessionals of het onderhouden van technologieën. Onze professionals zorgen ervoor dat jouw informatiebeveiliging op peil blijft en altijd up-to-date is.

 

Verbeterde productiviteit: SOaaS zorgt voor een verbeterde productiviteit doordat jouw medewerkers zich kunnen concentreren op hun kerntaken zonder zich zorgen te hoeven maken over de beveiliging van jouw organisatie. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar ook de efficiëntie van jouw organisatie.

 

Snelle detectie en respons: SOaaS biedt een snelle detectie en respons op (cyber)dreigingen. Hierdoor kunnen eventuele dreigingen snel en efficiënt worden aangepakt voordat ze schade kunnen veroorzaken. Dit vermindert de kans op gegevensverlies en andere potentiële gevolgen van dreigingen en cyberaanvallen.

 

Vermindering van risico's: SOaaS helpt jouw organisatie om de informatiebeveiligingsrisico's te verminderen. Hierdoor blijven jouw bedrijfskritische gegevens beschermd tegen potentiële dreigingen. Dit vermindert niet alleen de kans op financiële verliezen, maar ook op reputatieschade.

 

Compliance: SOaaS helpt jouw organisatie om te voldoen aan de nalevingsvereisten. Onze Securityprofessionals hebben diepgaande kennis van de compliancevereisten en best op het gebied van informatiebeveiliging. Hierdoor kunnen we een oplossing bieden die past bij jouw specifieke behoeften en helpen om te voldoen aan de vereisten van de wet- en regelgeving.

 

Schaalbaarheid: SOaaS is schaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van jouw organisatie. Hierdoor kan jouw organisatie profiteren van de informatiebeveiligingsdiensten die nodig zijn op elk moment. Dit betekent dat je geen geld verspilt aan onnodige informatiebeveiligingsdiensten, maar alleen betaalt voor wat jouw organisatie nodig heeft.

 

Kies voor SOaaS en profiteer van de voordelen van een complete en betrouwbare informatiebeveiligingsoplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij jouw organisatie kunnen beschermen tegen (cyber)dreigingen en cybercriminaliteit.

Multi Factor Authentication

Het gebruik van alleen gebruikersnaam en wachtwoord is niet meer veilig genoeg! Uit onderzoek van Microsoft...

Lees meer

Laat je hacken!

Blijf hackers een stap voor! Dit is simpelweg de reden om een je eigen netwerk te laten (pen) testen. Wat...

Lees meer

Krijg grip op jouw data dankzij classificatie

door: Mitch Boer

Steeds meer organisaties gaan bewuster om met de informatie die zij verwerken. Mede dankzij de verschillende nieuwe...

Lees meer

Security Awareness trainingen blijven herhalen

SECURITY AWARENESS TRAINING: Leer je medewerkers om (cyber)veilig te werken! Uit onderzoek blijkt namelijk dat...

Lees meer

Managed Antivirus

Altijd bestand tegen cyberaanvallen Onze Managed Antivirus maakt gebruik van Sophos antivirus, een bewezen...

Lees meer

Managed Firewall

U beschikt als organisatie over waardevolle data en persoonsgegevens en loopt dagelijks risico door bedreigingen...

Lees meer

Veilig mailen (Cryptshare)

Mailen met beveiligde inhoud en grote bestandsbijlagen toevoegen Cryptshare beveiligt de inhoud van de email én...

Lees meer

Onze
Partners