Printerbeheer

Printerbeheer

Bij Extern-IT begrijpen we dat printerbeheer een belangrijke maar tijdrovende taak kan zijn voor organisaties. Daarom bieden wij een printerbeheerdienst aan waarmee helpen bij het beheer en de beveiliging van printers.

Onze printerbeheerdienst omvat onder meer het installeren en beveiligen van printers en het oplossen van problemen. Door deze taken uit handen te nemen, kunnen organisaties zich concentreren op hun kernactiviteiten en hoeven ze zich geen zorgen te maken over printerproblemen.

 

Veilig printen is een belangrijk aspect van moderne bedrijfsvoering en kan helpen bij het beschermen van gevoelige informatie. Organisaties moeten erop kunnen vertrouwen dat de afgedrukte documenten bij de afzender terechtkomen.

Een veilige printdienst biedt een aantal functies die ervoor zorgen dat documenten veilig worden afgedrukt en beheerd. Allereerst kan een veilige printdienst worden beveiligd met authenticatie. Dit betekent dat gebruikers zich moeten aanmelden voordat ze documenten kunnen afdrukken. Dit kan worden gedaan met een wachtwoord, een smartcard of een vingerafdrukscan. Afhankelijk van de mogelijkheden die de printer aanbiedt.

Een andere belangrijke functie van een veilige printdienst is dat het de mogelijkheid biedt om documenten te versleutelen. Dit betekent dat de documenten gecodeerd worden voordat ze worden afgedrukt, waardoor het moeilijker wordt voor onbevoegde personen om toegang te krijgen tot de informatie. Ook kunnen documenten op afstand beheerd worden. Hierdoor kunnen organisaties snel reageren op ongeautoriseerde afdrukopdrachten of problemen met de printer.

 

Onze printerbeheerders beschikken over de benodigde kennis en expertise om alle soorten printers te beheren, van standaard inkjet- en laserprinters tot grote multifunctionele printers die kunnen kopiëren, scannen en faxen.

Kortom, met onze printerbeheerdienst kunnen organisaties zich concentreren op hun kernactiviteiten en hoeven ze zich geen zorgen te maken over printerproblemen en -onderhoud. Wij zorgen voor efficiënt printerbeheer en een betrouwbare service. Neem contact met ons op om te zien hoe we uw printerbeheer kunnen verbeteren.

Veilig en stabiel internet dankzij Managed Wifi

Wifi is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. In onze thuissituatie maar ook zeker in het bedrijfsleven....

Lees meer

Monitoring as a Service

Meten ​is weten. Dit geldt ook voor de netwerkinfrastructuur in jouw IT omgeving. Proactief monitoren én...

Lees meer

Onze
Partners