On-site supportdesk

On-site supportdesk

Steeds vaker ervaren zorginstellingen problemen om zowel kwalitatief als kwantitatief goede IT te verzorgen. Het tekort aan gekwalificeerd IT-personeel en prioriteiten op andere vlakken vormt een grote uitdaging voor de zorgsector, waar IT een essentiële rol speelt.

 

Bij Extern-IT begrijpen we de uitdaging waar zorginstellingen mee te maken hebben en willen we graag helpen om deze uitdaging aan te gaan. Onze ervaren supportdesk medewerkers kunnen op locatie worden ingezet om de IT-afdeling van zorginstellingen te ondersteunen. Doordat wij dit al voor een aantal klanten in de zorg ingeregeld hebben, zijn we ervaren in deze branche en voelen onze supportdesk medewerkers zich als een vis in het water binnen zorginstellingen.

 

Onze supportdesk medewerkers beschikken over de benodigde kennis en expertise om problemen snel en efficiënt op te lossen of door te zetten naar onze experts op ons kantoor. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen bij het installeren en configureren van nieuwe software, het oplossen van storingen en het bieden van algemene IT-ondersteuning aan medewerkers. Zo zijn onze supportdesk medewerkers expert in het werken met Topdesk, KPN Modern Workplace  en Bart en Lisa.

 

Doordat onze supportdesk medewerkers op locatie actief zijn is de communicatie snel en transparant, waardoor beide partijen naadloos met elkaar kunnen samenwerken. Wij spelen in op de specifieke uitdaging en behoeften van de zorginstelling, zodat wij samen kunnen werken naar de juiste oplossing.

 

Kortom, zorginstellingen kunnen bij Extern-IT terecht voor ervaren supportdesk medewerkers die op locatie kunnen worden ingezet om de IT-afdeling te ondersteunen. Hierdoor kunnen zorginstellingen profiteren van kwalitatief hoogwaardige IT ondersteuning en een snelle en duidelijke samenwerking.

Wij streven naar het vinden van de juiste oplossing voor elke zorginstelling, zodat zij zich kunnen focussen op de kernactiviteit: het bieden van de best mogelijke zorg aan hun patiënten.

 

Uitdagingen met uw security office? Wij kunnen u ook ondersteunen met onze Security Office as a Service dienstverlening, waarbij wij uw volledige security onder handen nemen.

Veilig en stabiel internet dankzij Managed Wifi

Wifi is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. In onze thuissituatie maar ook zeker in het bedrijfsleven....

Lees meer

Monitoring as a Service

Meten ​is weten. Dit geldt ook voor de netwerkinfrastructuur in jouw IT omgeving. Proactief monitoren én...

Lees meer

Onze
Partners