On-Premise

On-Premise

Het is waarschijnlijk dat jouw organisatie nog niet volledig gebruik maakt van Cloud-diensten. Hoewel Cloud-oplossingen steeds populairder worden, zijn er nog veel organisaties die hun IT-infrastructuur op locatie hosten. Onze diensten zijn specifiek gericht op de ICT-ondersteuning voor deze organisaties, waarbij we ons richten op de beheer van werkplekken, switches, firewall en het ondersteunen van medewerkers op locatie.

Ons doel is om een snelle, stabiele en veilige werkomgeving te bieden voor de eindgebruiker. Dit betekent dat we ons richten op de prestaties en de beschikbaarheid van de IT-infrastructuur, maar ook op de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voor de eindgebruiker. Door onze focus op de beleving van de eindgebruiker, hopen we de productiviteit en tevredenheid van de medewerkers te verhogen.

Daarnaast kunt u rekenen op onze ondersteuning voor problemen die zich kunnen voordoen met de werkplekken, switches, firewall en andere IT-infrastructuur, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Om deze doelstelling te realiseren bieden wij de volgende diensten:

Uw voordelen:

  • De zekerheid dat jouw kostbare IT apparatuur voortdurend wordt beheerd en gemanaged waardoor de medewerker efficient zijn werk kan doen.
  • Een gerust gevoel dat de data veilig is gesteld.

Veilig en stabiel internet dankzij Managed Wifi

Wifi is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. In onze thuissituatie maar ook zeker in het bedrijfsleven....

Lees meer

Monitoring as a Service

Meten ​is weten. Dit geldt ook voor de netwerkinfrastructuur in jouw IT omgeving. Proactief monitoren én...

Lees meer

Onze
Partners