Ik ben opzoek naar

Selecteer Oplossing

binnen de branche

Selecteer Branche

XTRN-IT is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme klantfocus en gezonde ambities.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Veiligwerken

Ontdek de essentie van veilig en betrouwbaar werken binnen het MKB: onze oplossingen garanderen een sterke, veilige bedrijfsomgeving, zodat u zich kunt richten op wat echt telt - uw bedrijf laten groeien. Vertrouw op onze expertise voor een zorgeloze bedrijfsvoering.

  • Moderne werkplek
  • Virtuele werkplek
  • Workspace365

Netwerk

Een robuust en betrouwbaar netwerk is de sleutel tot zakelijk succes: het waarborgt continue connectiviteit, efficiënte operaties en superieure klanttevredenheid. Met onze netwerkoplossingen blijft u altijd verbonden en klaar voor toekomsitge uitdagingen.

  • Managed LAN
  • Managed WiFi
  • Managed Firewall
Bekijk alle oplossingen

Clouddiensten

Veilig in de cloud is niet vanzelfsprekend, maar essentieel voor elk modern bedrijf. Kies voor onze geavanceerde cloudoplossingen om uw gegevens te beschermen, risico's te minimaliseren en te verzekeren dat uw bedrijfsinformatie altijd veilig en toegankelijk is.

  • Hosting
  • Azure
  • Google
Bekijk alle oplossingen

Support

Versterk uw bedrijf met onze betrouwbare servicedesk: snelle, effectieve ondersteuning die uw bedrijf soepel en zonder onderbrekingen laat draaien. Vertrouw op ons voor deskundige oplossingen en een service die met u meegroeit - essentieel voor elk succesvol bedrijf.

  • Remote support
  • On-site support
  • 24/7 support
Bekijk alle oplossingen

Welkom bij XTRN-IT, waar IT écht om jou draait.

Bij XTRN-IT draait IT om jouw team, klanten en bedrijfsvoering. Wij streven ernaar een solide ICT-omgeving te bieden, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de technische kant. Ons team is indien gewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om je te ondersteunen.

Onze deskundige medewerkers doen meer dan alleen problemen oplossen. Ze verdiepen zich in jouw specifieke situatie, zetten een stap extra en stoppen niet voordat ze aan jouw verwachtingen voldoen. En mochten er toch uitdagingen zijn, dan werken we net zo lang door totdat alles perfect is.

XTRN-IT zet zich in voor een veiligere en betere zakelijke omgeving voor jou. We investeren in geavanceerde datacenters, houden ons aan strikte ISO-normen en monitoren jouw IT-systemen voortdurend.

Onze toewijding stopt daar echter niet. We blijven continu investeren in de zorgvuldige selectie, training en coaching van ons personeel. Bij XTRN-IT vind je niet zomaar IT-experts; je vindt professionals die niet alleen technisch bekwaam zijn, maar ook sterk zijn in menselijke interactie. Ze begrijpen jouw behoeften en waarderen jouw tijd. Ons doel is om het werk uit jouw handen te nemen, zodat jij je kunt focussen op jouw expertise.

Meer over ons

Onze kernwaarden vormen de fundamenten van onze dienstverlening, verankerd in de vier B's: 

Betrouwbaar, Benaderbaar, Bereidwillig en Betrokken.

Betrouwbaar: Vertrouwen is de hoeksteen van ons partnerschap. We streven ernaar consistent betrouwbare oplossingen en ondersteuning te bieden, zodat je altijd op ons kunt rekenen.

Benaderbaar: Toegankelijkheid staat centraal in onze aanpak. We zijn er om te luisteren, begrijpen en samen te werken. Onze deur staat altijd open voor vragen, zorgen of gewoon een informeel gesprek.

Bereidwillig: We zijn vastberaden om verder te gaan dan de verwachtingen. Onze teams zijn gedreven om uitdagingen aan te pakken en oplossingen te vinden die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Betrokken: Onze betrokkenheid gaat verder dan technologie; het gaat om mensen. We zijn gepassioneerd om een positieve impact te hebben, niet alleen op jouw IT-landschap, maar ook op jou als persoon en jouw organisatie.

Bij XTRN-IT beloven we deze vier B's om een partnerschap te creëren dat niet alleen gebaseerd is op technische excellentie, maar ook op vertrouwen, toegankelijkheid, vastberadenheid en oprechte betrokkenheid.

Extreme klantfocus. Betrouwbaar.  Benaderbaar.  Bereidwillig. Betrokken.

Informatiebeveiliging

In het digitale tijdperk is informatiebeveiliging van vitaal belang. De groeiende dreiging van cyberaanvallen benadrukt de noodzaak om gegevens te beschermen. ISO 27001, een wereldwijde standaard voor informatiebeveiligingsmanagement, biedt een kader om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen.

XTRN-IT, met haar toewijding aan informatiebeveiliging, heeft de ISO 27001-certificering behaald. Dit toont niet alleen onze betrokkenheid bij de bescherming van gevoelige gegevens, maar biedt ook geruststelling aan klanten en partners. In een snel veranderend cyberlandschap positioneert XTRN-IT zich als een betrouwbare partner die voldoet aan internationale normen voor informatiebeveiliging.

Bekijk onze certificering