Nieuws

Cyber Security Seminar | Donderdag 9 april 2020 GECANCELD

Cyber Security Seminar gecanceld

In verband met het Corona virus cancelen wij het gratis Cyber Security Seminar van donderdag 9 april 2020. Als organisatie nemen wij ook de verantwoordelijkheden en stellen wij het maatschappelijk belang en de gezondheid voorop.

Niet getreurd: We zullen het Cyber Security Seminar op een nader te bepalen moment weer hervatten. 

Heb jij je aangemeld voor het event? Dan word je op de hoogte gesteld wanneer er een nieuwe datum is gepland!
Wil je op de hoogte blijven van het event en de nieuwe datum? Meld je dan nu aan om op de hoogte te blijven via onderstaande link.

Blijf op de hoogte!

Wij hopen iedereen op de nieuwe datum te zien en spreken. Voor nu wensen wij iedereen een goede gezondheid!

________________________________________________________________________________________________________________________

Ondernemers lopen steeds meer risico om slachtoffer te worden van Cyber Crime. Bedrijven lijden grote schades doordat er losgeld betaald moet worden om versleutelde bestanden terug te krijgen. Denk hierbij aan hetgeen onlangs is gebeurd bij de Universiteit Maastricht. Hierbij heeft de universiteit losgeld betaald om de gehackte computersystemen weer aan de praat te krijgen.
Voordat u het weet loopt uw bedrijf schade door een hacker. Niet alleen financiële schade, maar ook imago schade. Denk aan de gevolgen wanneer uw gegevens en die van uw klanten op straat komen te liggen. Niets doen is voor u als ondernemer geen optie meer. Maar wat kunt u doen?

Cyber Security Seminar
Tijdens onze Cyber Security seminar op donderdagmiddag 9 april 2020 a.s. geven wij, Extern-IT en Ateron, u handvatten om u weerbaarder te maken voor deze groeiende bedreigingen. Tijdens het seminar zullen onze gastsprekers het Expertisecentrum voor Cyber Weerbaarheid (ECCW) en TÜV Nederland u onder andere meer inzicht geven in cyber crime en de ISO certificering.

Het doel van dit seminar is om deelnemers een beter inzicht te geven in:

  • De gevaren die online op de loer liggen;
  • Of en hoe ISO certificering kan bijdragen aan meer bewustwording en betere bescherming;
  • Hoe een certificeringstraject eruit ziet en de commerciële aspecten hiervan;
  • Live laten zien hoe kwetsbaar u bent.

En twijfelt u over de veiligheid van uw eigen systeem? Plan tijdens het Cyber Security Seminar een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Extern-IT om te kijken wat we hier voor u kunnen betekenen.

Meld u nu gratis aan voor het Cyber Security Seminar op donderdagmiddag 9 april 2020 en leer hoe u uw organisatie kunt beschermen.

AANMELDEN

Heeft u nog vragen aangaande het Cyber Security seminar? Neem dan contact op met Extern-IT via 0475-729158 of marcel.wewers@extern-it.nl. Wij zien u graag op donderdagmiddag 9 april 2020 bij het Cyber Security Seminar!

Praktische informatie Cyber Security Seminar
Datum:             Donderdagmiddag 9 april 2020
Tijd:                  15.00 uur
Locatie:            Extern-IT | Solvayweg 8, 6049 CP Herten
Toegang:          Gratis (aanmelding verplicht)

Terug naar het overzicht