Moderne Werkplek

Ontdek de Moderne Werkplek van Extern-IT

Bent u op zoek naar een innovatieve en geavanceerde oplossing voor uw organisatie? Maak kennis met de Moderne Werkplek van Extern-IT.

De Moderne Werkplek heeft de afgelopen jaren aanzienlijke veranderingen ondergaan. Met de voortdurende vooruitgang van technologie en het anders inrichten van werkzaamheden is het remote en werken genormaliseerd in veel organisaties.

 

Een van de belangrijkste kenmerken van de Moderne Werkplek is flexibiliteit. Veel organisaties erkennen nu het belang van een evenwicht tussen werk en privéleven, en bieden hun werknemers de mogelijkheid om op afstand te werken. Dit wordt vaak ondersteund door geavanceerde communicatie- en samenwerkingstools, waardoor teams efficiënt kunnen samenwerken ongeacht hun fysieke locatie. Het werken op afstand stelt werknemers in staat om hun tijd beter in te delen en hun productiviteit te verhogen.

 

Technologie speelt een cruciale rol in de moderne werkplek. Cloudopslag, digitale samenwerkingsplatforms en virtuele vergaderhulpmiddelen maken naadloze informatie-uitwisseling mogelijk en vergemakkelijken de toegang tot bedrijfsgegevens, ongeacht de locatie.

 

De online veiligheid van de Moderne Werkplek is van essentieel belang. Met de groeiende afhankelijkheid van digitale tools en het werken op afstand, is het cruciaal om bedrijfsgegevens en communicatie veilig te stellen. Extern-IT begrijpt dit belang en biedt oplossingen voor een moderne werkplek die niet alleen flexibel en efficiënt is, maar ook veilig. We helpen u bij het opzetten van een standaard en veilige werkomgeving, waarbij we de nodige beveiligingsmaatregelen implementeren om gegevenslekken en cyberdreigingen te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat de werkplek altijd up-to-date is en blijft voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Met onze expertise en focus op beveiliging kunt u met vertrouwen profiteren van de voordelen van de moderne werkplek.

 

Extern-IT werkt met de Moderne Werkplek van Microsoft, hierdoor krijgt u toegang tot een uitgebreid scala aan krachtige tools en applicaties die speciaal zijn ontwikkeld om uw medewerkers in staat te stellen om efficiënter te werken. Vanaf elk apparaat en op elke locatie hebben uw teamleden de vrijheid en flexibiliteit om te werken zoals zij dat willen.

 

De Moderne Werkplek omvat Microsoft 365, een complete suite van productiviteitssoftware, waaronder Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Met deze vertrouwde tools kunnen uw medewerkers gemakkelijk samenwerken aan documenten, presentaties maken die indruk maken en e-mails beheren op een efficiënte manier.

 

Daarnaast biedt de Moderne Werkplek ook Microsoft Teams, een revolutionaire communicatie- en samenwerkingstool. Met Teams kunnen uw teamleden naadloos chatten, vergaderen en samenwerken, waar ze zich ook bevinden. Of het nu gaat om een klein project of een grootschalige samenwerking, Teams maakt het eenvoudig om effectief te communiceren en gezamenlijk aan doelen te werken.

 

De Moderne Werkplek gaat echter verder dan alleen software. Het omvat ook geavanceerde beveiligings- en compliance-functies om uw bedrijfsgegevens te beschermen. Met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals geavanceerde identiteits- en toegangsbeheer, gegevensversleuteling en mobiele apparaatbeheer, kunt u met een gerust hart werken, wetende dat uw gegevens veilig zijn.

 

Bovendien biedt de Moderne Werkplek uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden, zodat u waardevolle inzichten kunt verkrijgen over het gebruik en de prestaties van uw tools en applicaties. Met deze gegevens kunt u de efficiëntie verbeteren, knelpunten identificeren en uw bedrijfsprocessen optimaliseren.

 

Kortom, de Moderne Werkplek stelt uw organisatie in staat om slimmer, sneller en effectiever te werken. Verhoog de productiviteit, bevorder de samenwerking en bescherm uw bedrijfsgegevens met deze krachtige oplossing.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de Moderne Werkplek uw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen.

SaaS Protection Back-Up

Een back-up van je data: het klinkt heel logisch, maar niet iedereen heeft alles op orde. Nu steeds meer bedrijven...

Lees meer

Workspace365

Al uw documenten en applicaties beschikbaar vanuit één centraal punt zonder ingewikkeld gedoe. Dit kan met...

Lees meer

Hosted VoIP

Uw telefoonsysteem, lokaal of in de cloud 3CX is een softwarematige IP-telefooncentrale op basis van open...

Lees meer

Exclaimer

Centraal e-mailhandtekeningen opstellen en beheren E-mail is wereldwijd de meest gebruikte vorm van communicatie...

Lees meer

Microsoft 365

Flexibel en efficiënt (samen)werken met Microsoft 365 Microsoft 365 is een product dat door Microsoft als...

Lees meer

Onze
Partners