Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365 is de toekomst van de moderne werkomgeving. Het biedt u alles wat u nodig heeft om efficiënt en productief te werken, of u nu op kantoor, onderweg of thuis bent.

​Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de nieuwste versies van Office-apps, waaronder Word, Excel, PowerPoint en meer. Dit betekent dat u altijd beschikt over de nieuwste functionaliteiten en tools om uw werk te verrichten. Daarnaast heeft u toegang tot cloudopslag via OneDrive, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw bestanden. ​Maar Microsoft 365 biedt niet alleen productiviteits- en samenwerkingstools. Het is ook een beveiligde omgeving die uw gegevens beschermt tegen dreigingen van buitenaf, zodat u zich op uw werk kunt richten zonder zich zorgen te hoeven maken over beveiliging. ​Met Microsoft 365 krijgt u ook toegang tot premium-services zoals Microsoft Teams, de one-stop-shop voor samenwerken en communiceren. Hiermee kunt u makkelijk samenwerken aan projecten en documenten, en in real-time communiceren met uw teamleden.

Kortom, Microsoft 365 is een complete werkomgeving die uw bedrijf in staat stelt om efficiënter en productiever te werken. Het biedt u alle tools die u nodig heeft, en beschermt uw gegevens tegen dreigingen van buitenaf. Investeer in de toekomst van uw bedrijf en kies voor Microsoft 365. 

 

Extern-IT beschikt over de mogelijkheden om uw Microsoft 365 omgeving te koppelen aan een SIEM waardoor een nog hogere beveiliging geboden wordt voor uw bedrijf. Met deze integratie krijgt u real-time zicht op de beveiliging van uw Microsoft 365-omgeving, waardoor u snel kunt reageren op bedreigingen en uw gegevens beschermt kunt houden. Bovendien maakt deze integratie het mogelijk om meerdere beveiligingsoplossingen te beheren via één platform, waardoor u efficiënter en sneller kunt werken. Dit bespaart u tijd en geld, en zorgt voor een betere beveiliging van uw bedrijfsgegevens.

Door Microsoft 365 te koppelen aan ons SIEM krijgt u een uitstekende oplossing voor beveiliging en efficiëntie. Het biedt u real-time inzicht in de beveiliging van uw gegevens en maakt het mogelijk om meerdere beveiligingsoplossingen te beheren via één platform. Investeer in deze integratie en zorg voor een optimale beveiliging en efficiëntie voor uw bedrijf.


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem een proefabonnement

SaaS Protection Back-Up

Een back-up van je data: het klinkt heel logisch, maar niet iedereen heeft alles op orde. Nu steeds meer bedrijven...

Lees meer

Workspace365

Al uw documenten en applicaties beschikbaar vanuit één centraal punt zonder ingewikkeld gedoe. Dit kan met...

Lees meer

Hosted VoIP

Uw telefoonsysteem, lokaal of in de cloud 3CX is een softwarematige IP-telefooncentrale op basis van open...

Lees meer

Exclaimer

Centraal e-mailhandtekeningen opstellen en beheren E-mail is wereldwijd de meest gebruikte vorm van communicatie...

Lees meer

Microsoft 365

Flexibel en efficiënt (samen)werken met Microsoft 365 Microsoft 365 is een product dat door Microsoft als...

Lees meer

Onze
Partners