Microsoft 365

Microsoft 365

Flexibel en efficiënt (samen)werken met Microsoft 365 

Microsoft 365 is een product dat door Microsoft als cloud dienst via internet wordt aangeboden. Microsoft 365 bevat webtoepassingen voor o.a. mail, agendabeheer, intranet, samenwerken en communiceren, die gecombineerd kunnen worden met de vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen. Office 365 is een alles-in-één service met betaling naar verbruik voor een betaalbare prijs.
Met deze cloud dienst van Microsoft ondersteunt u het Nieuwe Werken in uw organisatie en wordt uw organisatie productiever en efficiënter.

Altijd en overal

Met Microsoft 365 hebben alle werknemers via het webportaal van Microsoft 365 eenvoudig en veilig toegang tot dezelfde Office-programma’s en informatie. Ze kunnen werken met Microsoft 365 op vrijwel elk apparaat (pc, telefoon, tablet, etc.) en kunnen dus vanaf bijna elke locatie productief blijven. Met Microsoft 365 kun je bovendien een beveiligde website realiseren om documenten binnen én buiten de organisatie te delen en uit te wisselen.

Grip op de kosten

Met Microsoft 365 kunnen jouw vaste automatiseringskosten gereduceerd worden. Je betaalt op abonnementsbasis een bedrag per gebruiker per maand. Microsoft 365 vergt vrijwel geen technisch beheer en voorkomt dat u grote investeringen in serverapparatuur moet doen.

Beschikbaarheid en beveiliging gegarandeerd

Als het gaat om betrouwbaarheid kun je rekenen op Microsoft. Microsoft biedt een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%! Microsoft 365 voorziet in een uitstekende beveiliging van bedrijfsdata met hoge beschikbaarheidsvoorzieningen, disaster recovery, meerdere datacenters en een strikt privacy beleid. De e-mailomgeving wordt beschermd met up-to-date antivirus- en antispamoplossingen.
Extern-IT kan deze dienst nog voor je uitbreiden met Two-Factor Authentication op uw smartphone.

Makkelijk in het gebruik

Microsoft 365 kun je eenvoudig proberen, het is snel te leren en heel duidelijk in het gebruik. Het kan samenwerken met de software die je al kent, zoals Outlook en Word. Maar je hebt de keuze wat je ook daadwerkelijk gebruikt.

Benieuwd naar de prijzen?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem een proefabonnement

SaaS Protection Back-Up

Een back-up van je data: het klinkt heel logisch, maar niet iedereen heeft alles op orde. Nu steeds meer bedrijven...

Lees meer

Workspace365

Al uw documenten en applicaties beschikbaar vanuit één centraal punt zonder ingewikkeld gedoe. Dit kan met...

Lees meer

Hosted VoIP

Uw telefoonsysteem, lokaal of in de cloud 3CX is een softwarematige IP-telefooncentrale op basis van open...

Lees meer

Exclaimer

Centraal e-mailhandtekeningen opstellen en beheren E-mail is wereldwijd de meest gebruikte vorm van communicatie...

Lees meer

Microsoft 365

Flexibel en efficiënt (samen)werken met Microsoft 365 Microsoft 365 is een product dat door Microsoft als...

Lees meer

Onze
Partners