Clouddiensten

Veilige en efficiënte werkomgeving

De cloud is tegenwoordig onmisbaar geworden voor veel organisaties. Het vervangt de functie van een lokale server of computer en stelt je in staat om op elk moment en op elke plek toegang te hebben tot jouw data en gegevens. Echter, er zijn situaties waarbij een organisatie niet alleen in de public cloud wil werken. Bijvoorbeeld als er een specifieke eis is voor informatiebeveiliging of als er gekozen wordt voor een 100% eigen IT omgeving in een datacenter in Nederland.

Daarom bieden wij onze Private Hybride Cloud werkplek aan. Hierbij krijgt jouw organisatie de gewenste flexibiliteit en directe toegang tot alle applicaties en data met een hoge betrouwbaarheid. Bovendien wordt de oplossing op maat gemaakt voor jouw organisatie en is er geen investering nodig in infrastructuur, hardware en softwarelicenties. Ons team biedt 24/7 ondersteuning en werkt conformerend aan de ISO 27001 standaard voor informatiebeveiliging. Zo willen wij jouw organisatie zo veel mogelijk ontzorgen.

Enkele van onze diensten zijn:

Ben je benieuwd naar wat cloud oplossingen voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wil je meer weten over hoe de cloud te integreren is met jouw bestaande applicaties en systemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

SaaS Protection Back-Up

Een back-up van je data: het klinkt heel logisch, maar niet iedereen heeft alles op orde. Nu steeds meer bedrijven...

Lees meer

Workspace365

Al uw documenten en applicaties beschikbaar vanuit één centraal punt zonder ingewikkeld gedoe. Dit kan met...

Lees meer

Hosted VoIP

Uw telefoonsysteem, lokaal of in de cloud 3CX is een softwarematige IP-telefooncentrale op basis van open...

Lees meer

Exclaimer

Centraal e-mailhandtekeningen opstellen en beheren E-mail is wereldwijd de meest gebruikte vorm van communicatie...

Lees meer

Microsoft 365

Flexibel en efficiënt (samen)werken met Microsoft 365 Microsoft 365 is een product dat door Microsoft als...

Lees meer

Onze
Partners