Back-up faciliteiten

Back-up faciliteiten

Een goede betrouwbare back-up is voor iedere organisatie essentieel. Het snel herstellen/terughalen (recoveren) van een verloren, cruciaal bestand of mail kan voor een organisatie heel belangrijk zijn. Het maakt niet uit of je in de 'Microsoft cloud' of 'Google cloud' werkt óf een eigen server hebt: Je moet op een herstel kunnen rekenen. Dat geldt zeker voor een onverhoopte calamiteit zoals een brand waar de gehele omgeving wordt vernietigd.

Ieder organisatie heeft andere wensen en eisen. Deze bespreken wij graag met je en bieden dan een passend voorstel aan. Bij je eisen bespreken wij de gevraagde RPO en RTO. In het kort:

De RPO geeft aan welk dataverlies voor jouw organisatie acceptabel is. Stel uw bedrijf wordt geraakt door een ernstige calamiteit en alle data van de laatste 4 uur is verloren, is dat voor u acceptabel? Welke gevolgen heeft dit voor jouw organisatie maar ook de overige stakeholders?

RTO gaat over de maximale tijd waarin een systeem, de systemen of bepaalde applicaties weer beschikbaar moeten zijn na de storing. Wederom een veronderstelling: Mag een server met een essentiele applicatie 4 uur niet beschikbaar zijn?

In ons gesprek nemen wij - als daar een behoefte naar is - ook systemen/computers mee die bijvoorbeeld machines aansturen. 

Veilig en stabiel internet dankzij Managed Wifi

Wifi is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. In onze thuissituatie maar ook zeker in het bedrijfsleven....

Lees meer

Monitoring as a Service

Meten ​is weten. Dit geldt ook voor de netwerkinfrastructuur in jouw IT omgeving. Proactief monitoren én...

Lees meer

Onze
Partners